Aulangon Rauha – Rauhaa & Yksityisyyttä

Aulangon Puistola

Etsitkö majoitusta Aulangolta tai rauhallista paikkaa kokouksen järjestämiseen? Esimerkiksi omatoimisen noin 15 henkilön kokouksen järjestät pikkurahalla, alkaen vain 15 EUR/hlö/vrk. Keskellä Aulangon luonnonsuojelualuetta sijaitseva Aulangon Puistola tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon myös yhteismajoittumiseen ja mukavaan yhdessäoloon luonnonsuojelualueen sisällä luontoa ja rauhaa arvostavien asiakkaiden käyttöön.

Muistathan, että parhaan tarjouksen Aulangon Puistolan majoituksesta saat aina suoraan meiltä.

näkymä-aulangon-puistolan-makuuhuoneen-ikkunasta

Aulangon Puistola sijaitsee Joutsenlammen vieressä keskellä kaunista Aulangon puistometsää kuntopolkuineen ja talvella latuineen. Aulangon kylpylä, golfkenttä ja ratsastuskoulu sekä Aulangon näkötorni ja uimaranta Aulangon järven rannalla ovat kaikki noin kilometrin matkan päässä. Liikuntamahdollisuudet ovat siis todella monipuoliset ja aivan kävelymatkan päässä.

Hämeen linna on Vanajaveden toisella puolella noin 4 kilometrin päässä ja sinne pääsee kätevästi myös kävellen Vanajaveden rantareittejä pitkin, eikä Hämeenlinnan keskustaankaan ole juuri sen pidempi matka.

Aulangon Puistolan noin 125 m2 tiloissa on noin 15 vuodepaikkaa sekä ruokailu- ja kokoustila jopa 20 henkilölle. Lisäksi asiakkaiden käytössä on erillinen pieni puulämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone. Se sijaitsee uniikilla paikalla keskellä puistometsää Joutsenlammen kupeessa, omassa rauhassaan (normaaleina työaikoina arkisin luonnonsuojelualueen työntekijät saattavat liikkua lähistöllä, mutta asiakkaidemme rauha ja yksityisyys otetaan kuitenkin huomioon).

Vuokraamme Puistolaa sekä päiväkäyttöön että pitkäaikaisempaan vuokraukseen lomailijoille, yrityksille ja yhdistyksille. Puistola mahdollistaa hienosti ympärivuotisen lomailun, majoittumisen ja pienimuotoiset kokoukset Aulangon luonnonsuojelualueen rauhallisessa ja historiallisessa miljöössä.

Polttarit Aulangon Puistolassa?

Puistolassa on tavattu myös 10-15 henkilön polttariporukoita, jotka hakevat keskeistä sijaintia Helsinki-Tampere akselilla. Aulangon Puistolan sijaintia on luonnehdittu termeillä ”keskellä kaikkea, mutta ei löydy sitten millään!”. Polttareiden ainesta siis ;)!

Samalla kannattaa piipahtaa polttaroimassa Aulangon Näkötornissa ja tornikahvilassa. Lisätietoa Aulangosta myös Luontoon.fi-sivustolta.

Muistathan, että parhaan tarjouksen Aulangon Puistolan majoituksesta saat aina suoraan meiltä.

Pyydä tarjous: tarjouspyyntö

aulangon-puistolan-olohuone

 

RUOKAILU/KOKOUSTILA: Ruokasalissa/kokoustilassa tilaa 15-20 hengelle, 3G/4G-internetyhteys ja iso 55" taulu-TV. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena kahden vuodesohvan ansiosta. Tilasta on myös suora yhteys Puistolan puutarhaan ja terassille, josta löytyy leppoisat ulkogrillausmahdollisuudet jopa 25 henkilölle.

MAKUUHUONEET: Vuodepaikkoja 11 henkilölle, jonka lisäksi varavuoteita 5 henkilölle. Kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja yksi 3 hengen makuuhuone, johon myös oma sisäänkäynti ja eteinen sekä erillinen WC. Näiden lisäksi käytettävissä myös vaatimaton erillinen pikkumakkari. Ruokasalia/olohuonetta voidaan käyttää myös 4 hengen makuuhuoneena kahden vuodesohvan ansiosta.

KEITTIÖ: Astiastot noin 20 henkilölle, sähköhella, jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, pesukone.

SUIHKUT JA WC-TILAT: 2 kpl siistejä WC-tiloja; pää-WC ja suihku eteisessä ja toinen WC isoimman makuuhuoneen yhteydessä. Toinen suihku myös erillisen pihasaunan yhteydessä.

PIHASAUNA & KYLPYHUONE: Erillinen puulämmitteinen pihasauna, jossa pukuhuone ja suihku, saunassa tilaa 3-4 henkilölle.

PUUTARHA JA TERASSIT: Puistolan suojaisassa puutarhassa on viihtyisät pöytäryhmät jopa 25 henkilölle. Varusteena erähenkinen suuri valurautainen hiiligrilli.

KYLPYTYNNYRI: Puistolaan on mahdollista vuokrata myös kylpytynnyri saunomisnautintoa täydentämään. Pyydäthän tarjouksen, jos kylpytynnyri kiinnostaa.

KOHTEEN OSOITE: Aulangon luonnonsuojelualue, 13210 HÄMEENLINNA (toimitamme asiakkaillemme ajo-ohjeet tarvittaessa erikseen.

Hinnoitteluesimerkkejä Aulangon Puistolassa:

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Puistolan hintaan sisältyy 125 m2 ilmastoidun päärakennuksen tilat sekä erillisen pihasaunan käyttö.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata kylpytynnyri, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Aulangon Puistolan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse info@evonluonto.fi / 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Lisätietoja Aulangon alueesta : Aulangon luonnonsuojelualue ja kansallinen kaupunkipuisto.

Etäisyyksiä Aulangon Puistolasta:

- Joutsenlammelle 50 m
- Aulangon näkötorni 900 m
- Aulangon kylpylä, golfkenttä ja ratsastuskoulu 600 m (kävellen metsäpolun kautta)
- Aulangonjärven uimaranta ja luontopolku 1,5 km
- Hämeen linna 4 km (kävellen Vanajaveden rantareittiä pitkin)
- Hämeenlinnan keskusta 6 km
- Helsingin keskusta 105 km
- Helsinki-Vantaan lentoasema 102 km
- Tampereen keskusta 82 km

Tarjouspyyntö

 Huomaathan, että saat parhaan tarjouksen aina suoraan meiltä.

*
*
*
*
*
*
You have 9999 merkin jälkeen left.
:
:

Aulangon puistola, kuvia


Vuokraamme Aulangon Puistolan asiakkaille nyt myös huikean hauskoja fatbikeja! Aulangon maastot tarjoavat hienoja ja monipuolisia reittejä kaikentasoisille kuskeille. Katso oheinen video ja pyydä tarjous!

Linkkejä:

Aulangon ratsastuskoulu

Aulanko Golf

Aulangonjärven polku

Aulangon kylpylä

Aulangon luonnonsuojelualueAulangon kartta

 


footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi