Aulangon Rauha – Rauhaa & Yksityisyyttä

Hämeenlinnan Aulanko uudistuu!

Aulangon Rauha on täysin uudenlainen konsepti, jonka lippulaiva on Aulangonjärven ranta-alueelle jouluksi 2017 valmistunut noin 5–20 henkilölle soveltuva Rantahuvila, sekä yöpymiseen että päivätapahtumiin. Muina kohteina ovat Suuri Huvila isollekin määrälle vieraita sekä kolmen rakennuksen muodostama Rantakulman kokonaisuus. Aulangon Rauha mahdollista laadukkaat ja elämykselliset kokoukset, virkistyspäivät, isojen ryhmien kokoontumiset ja lomanvieton sekä monet muut vastaavat tapahtumat, ympäri vuoden. Get Together!

Kunkin Aulangon Rauhan kohteen varannut ryhmä saa rutkasti omaa rauhaa ja tilaa ympärilleen – Peace & Privacy.

Aulangon Rauha ei sijaitse kaukana korvessa. Sekä pääkaupunkiseudulta että Tampereelta Aulangon Rauha on noin 100 kilometrin päässä, noin 4 miljoonaa suomalaista on kahden tunnin ajomatkan sisällä, Suomen väestöllisessä keskipisteesssä.

Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta: Kylpylä, puistometsä, luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit  sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä. Lisäksi Hämeenlinnan keskusta on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta rantahuvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!Aulangon Rauhan kokonaisuus sijaitsee luonnonkauniin Hämeenlinnan Aulangonjärven rannalla.


action-vene2.jpg

Aulangonjärvellä on leppoisaa kalastaa ja soudella upeissa hämäläisissä maisemissa.Monitoimihuvila valmistunut!

Aulangon Rauhan Rantahuvila vastaanotti ensimmäiset asiakkaansa jouluna 2017.  Noin 150 m2 kokoinen monitoimihuvila on rakennettu Aulangonjärven ranta-alueelle ja sen erillinen 35 m2 rantasauna aivan Aulangonjärven rantaviivaan. Huvilan vieressä on myös kaksi erillistä pienempää rakennusta.

Rantahuvilan rakennuskokonaisuus mahdollistaa 5–20 henkilön ryhmän majoittumisen ja oman rauhan, koska vuokraamme kokonaisuuden aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan. Näin kunkin asiakasryhmämme yksityisyys on parhaalla mahdollisella tavalla taattu.

Tee tarjouspyyntö ajoissa! Monitoimihuvilan varannut ryhmä saa rutkasti omaa rauhaa ja tilaa ympärilleen, Peace & Privacy. Get Together!

Tutustu Aulangon alueen ja monitoimihuvilan kuviin.
footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi