Hämeenlinnan Aulanko uudistuu!

Hämeenlinnan Aulanko uudistuu!

Aulangon Rauha on Aulangolle vuoden 2017 aikana valmistuva täysin uusi konsepti, jonka ytimenä ovat Aulangonjärven ranta-alueelle valmistuvat noin 5–20 henkilölle soveltuvat Rantahuvilat, sekä yöpymiseen että päivätapahtumiin. Lisäksi alueella jo olevista rakennuksista osa – kuten Suuri Huvila – ovat valmiina vastaanottamaan ensimmäiset vieraat keväällä 2017. Upouudet, kaikilla mukavuuksilla varustetut monitoimihuvilat mahdollistavat laadukkaat ja elämykselliset kokoukset, virkistyspäivät, isojen ryhmien kokoontumiset ja lomanvieton sekä monet muut vastaavat tapahtumat, ympäri vuoden. Get Together!

Kunkin Aulangon Rauhan kohteen varannut ryhmä saa rutkasti omaa rauhaa ja tilaa ympärilleen – Peace & Privacy.

Aulangon Rauha ei sijaitse kaukana korvessa. Sekä pääkaupunkiseudulta että Tampereelta Aulangon Rauha on noin 100 kilometrin päässä, noin 4 miljoonaa suomalaista on kahden tunnin ajomatkan sisällä, Suomen väestöllisessä keskipisteesssä.

Aulangon Rauha täydentää Hämeenlinnan ja Aulangon matkailutarjontaa ja samalla asiakkaamme hyötyvät Aulangon jo olemassaolevasta palvelutarjonnasta: Kylpylä, puistometsä, luonnonsuojelualue, upea näkötorni, golf-kentät, ratsastustalli, Aulangonjärveä kiertävät patikkareitit  sekä monet muut Aulangon palvelut ovat kaikki lähellä. Lisäksi Hämeenlinnan keskusta on alle 10 kilometrin päässä, joten omalta rauhalliselta rantahuvilalta voi piipahtaa kaupunkilomalle teatteriin, elokuviin tai ravintolaan!Aulangon Rauhan alueen alkukesän tunnelmaa Aulangonjärven rannalla.

Mallipiirros Aulangon uudesta monitoimihuvilasta.Aulangon Rauhan talvinäkymä.

Monitoimihuviloiden rakentamisaikataulu

Aulangon Rauhan alueen ensimmäisen monitoimihuvilan rakentaminen on suunniteltu alkamaan toukokuussa 2017 ja se on valmis vastaanottamaan ensimmäiset asiakkaansa joulukuussa 2017.  Noin 150 m2 kokoinen huvila tulee Aulangonjärven ranta-alueelle ja sen erillinen 35 m2 rantasauna aivan Aulangonjärven rantaviivaan. Ensimmäisen huvilan vieressä on myös kaksi erillistä pienempää rakennusta.

Ensimmäisen rantahuvilan rakennuskokonaisuus mahdollistaa 5–25 henkilön ryhmän majoittumisen ja oman rauhan, koska vuokraamme kokonaisuuden aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan. Näin kunkin asiakasryhmämme yksityisyys on parhaalla mahdollisella tavalla taattu.

Toisen rantahuvilan rakentaminen on suunniteltu alkamaan maaliskuussa 2018 ja valmistuminen syyskuussa 2018. Myös toinen rantahuvila valmistuu aivan rantaviivan tuntumaan ja sekin mahdollistaa 5-20 henkilön majoittumisen.

Tee tarjouspyyntö ajoissa! Monitoimihuvilan varannut ryhmä saa rutkasti omaa rauhaa ja tilaa ympärilleen, Peace & Privacy. Get Together!

Tutustu Aulangon alueen ja alustaviin monitoimihuviloiden kuviin.
footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi