Aulangon Rauha – Rauhaa & Yksityisyyttä

Monitoimihuvila Aulangonjärven rannalla 

Aulangon Rauhan Rantahuvila on ERÄHENKINEN RAUHAN TYYSSIJA KAIKILLA MUKAVUUKSILLA, HUIPPUSIJAINTI HÄMEENLINNASSA, 100 KM HELSINGISTÄ, 75 KM TAMPEREELTA. 

Aulangon Rantahuvila on jouluksi 2017 valmistunut ympärivuotiseen käyttöön räätälöity uniikki monitoimihuvila kaikilla mukavuuksilla. Kaukana kavala ja kiireinen maailma, mutta silti lähellä ruuhka-Suomea, omassa rauhassa, omalla rannalla, kaikilla mukavuuksilla noin 5–20 henkilön ryhmille. Tule nauttimaan rauhasta ja yksityisyydestä.

sali2.jpg

Rantahuvilan sijainti on poikkeuksellisen uniikki, huvila sijaitsee noin 5 metrin päässä Aulangonjärven rantaviivasta! Rantahuvilan terassilta voi lähes suoraan pulahtaa järveen,  lähteä souturetkelle, melomaan tai suppailemaan, kirmaista Aulangonjärven hiihtoladulle tai kirjolohipilkille! Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, golfaa, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, mene pilkille, hiihtämään tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta ”omassa” piilossasi, ympäri vuoden!

Kaikista nykyajan mukavuuksista huolimatta sisustus henkii kuitenkin entisaikain tunnelmaa. Et tule löytämään valkoisia kipsilevyseiniä, moderneja huonekaluja, suuria lasipintoja tai muutakaan viimeisintä designia, mutta lupaamme tunnelman, joka ei jätä kylmäksi. Paikallisten puuseppien kädenjälki näkyy rouheassa sisustuksessa ja vahvoissa huonekaluissa. Materiaalit ovat pääosin ronskia puuta ja tunnelma niiltä ajoilta, kun Suomi vielä eli puusta ja timpurit olivat rautaisia jätkiä.

rh_kuisti.jpg

PÄÄSALI: Rantahuvilan noin 45 m2 kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen kahden vuodesohvan ansiosta. Nukahtaminen hyvässä seurassa on sallitua... ;) 4G-tasoinen internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-TV:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä. Ruokasalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös kahdesta eri saunasta, joista toinen on erähenkinen puusauna ja toinen sähkölämmitteinen. Läheisyydestä löytyy myös kaksi kylpytynnyriä. Kaikki aivan Aulangonjärven rannalla!

MAJOITUS: Vuodepaikkoja on yhteensä noin 15 henkilölle, neljässä makuuhuoneessa sekä pääsalin vuodesohvilla. Lisämajoitustilaksi valmistuu pieni majoitusaitta neljälle henkilölle, tämäkin aivan rantaviivan tuntumaan. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja muutamalle henkilölle. 

KEITTIÖ: Astiastot 20 henkilölle, sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. 

SÄHKÖSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sähkösaunan lauteille mahtuu kerralla 8 henkilöä, pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on suora yhteys  terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Vessoja on peräti kolme, jotta isonkin porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti. 

PUUSAUNA: Monitoimihuvilan toisessa päädyssä on erähenkinen puusauna, mutta siinäkin kaikki nykyajan mukavuudet. Näin voit nauttia samalla sekä entisaikain tunnelmasta että nykyajan mukavuuksista, ympäri vuoden. Myös puusaunasta on suora pääsy terassille. Saunominen onnistuu siis helppokäyttöisessä sähkösaunassa että idyllisessä puulämmitteisessä saunassa, 15 henkilöä saunoo samaan aikaan. Leidit, äijät, vauvat ja vaarit kaikki saunaan! Yhdessä tai erikseen!

KYLPYTYNNYRI: Puilla lämmitettävä kylpytynnyri sijaitsee terassin vieressä rannan tuntumassa ja sinne pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Paljusta saunaan, laiturille ja järveen tai avantoon! Paljuile aina, kesällä ja talvella! 

ULKOPOREALLAS: Terassilla sijaitsevassa ulkoporealtaassa voi nauttia lämpimän veden poreilusta ympäri vuoden järvimaisemasta nauttien.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Monitoimihuvilan rannasta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle. Tiedä vaikka kirjolohen nappaisit pannuun paistumaan tai savustuspönttöön! Talvella Aulangonjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan.

ulko2.jpg

Aulangon Rauhan monitoimihuvilan pohjapiirros.

Aulangon Rauhan kohteiden katuosoite: 
Aulangon Heikkilän tie 168, Hämeenlinna
 


Kuvia monitoimihuvilasta


footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi