Hämeenlinnan Aulanko uudistuu!

Monitoimihuvilat Aulangonjärven rannassa 

Aulangon Rauhan kukin Rantahuvila on ERÄHENKINEN RAUHAN TYYSSIJA KAIKILLA MUKAVUUKSILLA, HUIPPUSIJAINTI HÄMEENLINASSA, 100 KM HELSINGISTÄ, 75 KM TAMPEREELTA.

Aulangon Rauhan Rantahuvilat ovat ympärivuotiseen käyttöön räätälöityjä uniikkeja monitoimihuviloita kaikilla mukavuuksilla! Kaukana kavala ja kiireinen maailma, mutta silti lähellä ruuhka-Suomea, omassa rauhassa, omalla rannalla, kaikilla mukavuuksilla noin 5–40 henkilön ryhmille. Tule nauttimaan rauhasta ja yksityisyydestä.

Aulangon Rauhan monitoimihuvilat ovat moderneja, uusimpien rakennusmääräysten mukaisia rakennuksia kaikilla nykyajan mukavuuksilla, mutta niiden sisustus henkii kuitenkin entisaikain tunnelmaa. Et tule löytämään valkoisia kipsilevyseiniä, moderneja huonekaluja, suuria lasipintoja tai muutakaan viimeisintä designia, mutta lupaamme tunnelman, joka ei jätä kylmäksi. Paikallisten puuseppien kädenjälki näkyy rouheassa sisustuksessa ja vahvoissa huonekaluissa. Materiaalit ovat pääosin ronskia puuta ja tunnelma niiltä ajoilta, kun Suomi vielä eli puusta ja timpurit olivat rautaisia jätkiä.

Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, golfaa, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, mene pilkille, hiihtämään tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta ”omassa” piilossasi, ympäri vuoden!

RAKENTAMISAIKATAULU: Aulangon Rauhan alueen ensimmäisen monitoimihuvilan rakentaminen on suunniteltu alkamaan toukokuussa 2017 ja se on valmis vastaanottamaan ensimmäiset asiakkaansa joulukuussa 2017.

Toisen rantahuvilan rakentaminen on suunniteltu alkamaan maaliskuussa 2018 ja valmistuminen syyskuussa 2018. Myös toinen rantahuvila valmistuu aivan rantaviivan tuntumaan ja sekin mahdollistaa 5–20 henkilön majoittumisen.

PÄÄSALI: Monitoimihuvilan noin 45 m2 kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen kolmen vuodesohvan ansiosta. Nukahtaminen hyvässä seurassa on sallitua... ;) 4G-tasoinen internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-TV:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä. Ruokasalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös kahdesta eri saunasta, joista toinen on erähenkinen puusauna ja toinen sähkölämmitteinen. Läheisyydestä löytyy myös kaksi kylpytynnyriä. Kaikki aivan Aulangonjärven rannalla!

MAJOITUS: Vuodepaikkoja kussakin monitoimihuvilassa on yhteensä noin 15 henkilölle, viidessä pienessä makuuhuoneessa sekä ruokasalin ja kokoustilan vuodesohvilla. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja muutamalle henkilölle.

KEITTIÖ: Astiastot 20 henkilölle, sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SÄHKÖSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT. Sähkösaunan lauteille mahtuu kerralla 8 henkilöä, pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on suora yhteys  terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Vessoja on kaksin kappalein, jotta porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti.

PUUSAUNA: Monitoimihuvilan toisessa päädyssä on erähenkinen puusauna, mutta samalla myös kaikki nykyajan mukavuudet, jotta voit nauttia sekä entisaikain tunnelmista että nykyajan mukavuuksista, ympäri vuoden. Myös puusaunasta on suora pääsy terassille. Näin saunominen onnistuu sekä helppokäyttöisessä sähkösaunassa että idyllisessä puulämmitteisessä saunassa, 15 henkilöä saunoo samaan aikaan. Leidit, äijät, vauvat ja vaarit kaikki saunaan! Yhdessä tai erikseen!

KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat terassilla rannan tuntumassa, molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Paljusta saunaan, laiturille ja järveen tai avantoon! Paljuile aina, kesällä ja talvella!

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Monitoimihuvilan rannasta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle. Tiedä vaikka kirjolohen nappaisit pannuun paistumaan tai savustuspönttöön! Talvella Aulangonjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan.

Aulangon Rauhan monitoimihuvilan alustava pohjapiirros.

Kuvia monitoimihuviloista

Oheiset kuvat pohjautuvat alustaviin suunnitelmiin, joten ne saattavat poiketa huviloiden lopullisesta toteutuksesta.


footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi