Aulangon Rauha – Rauhaa & Yksityisyyttä

Aulangon Rantakulma

20170914_213108.jpg

Aulangon Rantakulman kesällä 2017 saneerattu kokonaisuus sijaitsee Aulangon Rauhan ranta-alueella omassa rauhallisessa kulmauksessaan noin 25 metriä Aulangonjärven rannasta. Se on ympärivuotiseen käyttöön kaikilla mukavuuksilla varustettu kompakti ja leppoisa kohde monentyyppiseen yhdessäoloon enintään 12 henkilölle. Rantakulma soveltuu juhliin, lomailuun, pienimuotoisiin kokouksiin tai väliaikaisen majoituksen tarpeeseen. Rantakulman kokonaisuus koostuu kolmesta lähekkäin olevasta rakennuksesta, jotka ovat kukin noin 25 metrin päässä toisistaan. Vuokraamme Aulangon Rantakulman kokonaisuuden aina vain yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Pyydä tarjous tästä.

Virkisty, kalasta, golfaa, kokousta, lähde lumikenkäkävelylle, veneile, ui, tule pilkille, hiihtämään tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta Aulangon Rantakulmassa, ympäri vuoden. Rantakulma toimii myös mainiona rauhallisena tukikohtana, kun haluat tutustua Aulangon luonnonsuojelualueeseen tai mennä vaikkapa Aulangon kylpylään. Huomaathan, että Hämeenlinnan keskustaan on alle 8 km ja 15 minuutin ajomatka, joten Rantakulmassa onnistuu myös rantaloman ja kaupunkiloman yhdistäminen!

aulanko-22.jpg

RANTAKULMAN ”PÄÄRAKENNUS”: Tupakeittiössä on noin 2,5 metriä pitkä pirttipöytä, jossa on tilaa 8 henkilön ruokailuun, seurusteluun ja yhdessäoloon. Varusteina on astiastot 10 henkilölle, jääkaappi-pakastin, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tupakeittiössä on myös vuodepaikat 2 henkilölle yhdellä vuodesohvalla. Nukahtaminen hyvässä seurassa on sallittua... ;) Iso (50”) taulu-TV toimii televisiona tai kokousnäyttönä. Makuuhuoneessa on vuodepaikat kolmelle henkilölle. WC ja suihku ovat kompaktisti eteisen jatkeena. Tuvasta on suora yhteys kahdelle terassille, joista avautuu komea näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan, aina Aulangon näkötornille asti.

sh-6.jpg

RANTASAUNA: Rantakulman erillinen saunarakennus on alle 20 metriä rannasta ja sen terassilta pääsee portaita pitkin suoraan laiturille ja järveen, kesällä ja talvella. Myös rantasaunassa on kaikki mukavuudet eli WC+suihku ison saunan jatkeena, jonka lauteille mahtuu noin 8 henkilöä. Terassilta ja saunan ikkunasta avautuu hieno maisema Aulangonjärven kansallismaisemaan! Rantasaunan pukuhuoneessa on tilaa noin 8 henkilölle vilvoitteluun ja yhdessäoloon Lisäksi löytyy vielä pieni makuuhuone, jossa on vuodepaikat kolmelle henkilölle.

Rantasaunan terassilla on myös laadukas 6–8 henkilön kylpytynnyri, jossa kelpaa kölliä kesät talvet, miettiä elämän tarkoitusta ja ihastella Aulangonjärven kansallismaisemaa sekä järven takana siintävää Aulangon näkötornia.

MAJOITUSAITTA: Rantakulman pienin rakennus on erillinen hirsinen majoitusaitta, joka sekin on varustettu ympärivuotiseen käyttöön. Majoitusaitassa on vuodepaikat neljälle henkilölle kahdessa kerrossängyssä. Lisäksi majoitusaitassa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvinkeitin sekä pieni pöytäryhmä, jotta aamukahvit voi kiehauttaa omassa rauhassaan. Suosittelemme siis majoitusaittaa porukan aamuvirkuille. Myös majoitusaitan pieneltä terassilta avautuu maisema Aulangonjärvelle, rantasaunalle on matkaa noin 30 metriä.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Aulangon Rantakulman kolmessa yllä listatuissa rakennuksissa on yhteensä 12 henkilölle: päärakennuksessa 3 vuodetta + 2 henkilön vuodesohva, rantasaunan makuuhuoneessa 2 vuodetta ja majoitusaitassa 5 vuodetta.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Aulangon Rantakulma sijaitsee alle 20 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle. Tiedä vaikka kirjolohen nappaisit pannuun paistumaan tai savustuspönttöön! Talvella Aulangonjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, pyydä tarjous. Aulangonjärven kalastuksesta saat lisätietoa tästä.

Pyydä tarjous tästä.

rantakulma_piirros.jpg

Aulangon Rauhan kohteiden katuosoite: 
Aulangon Heikkilän tie 168, Hämeenlinna
 


Kuvia Rantakulman kokonaisuudesta


footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi