Aulangon Rauha – Rauhaa & Yksityisyyttä

Aulangon Rauhan Suuri Huvila, Aulangonjärven rannalla Hämeenlinnassa

Hämeenlinnassa aivan Aulangonjärven rannalle huhtikuussa 2017 avattu 350 m2 laajuinen Aulangon Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 henkilön päivätapahtumiin, mutta erityisen hyvin myös intiimeihin pienemmän porukan majoittumiseen ja kokoontumisiin. Suuri Huvila tarjoaa erittäin monipuolisen, rauhallisen ja yksityisen paikan moniin tapahtumiin ja kokoontumisiin, ympäri vuoden.

arauha-70.jpg

Suuren Huvilan avarat tilat ja rouhean erähenkinen sisustus sekä paikallisten puuseppien työnjälki näkyy rohkeasti ja silottelematta. Erähenkisiä vuodepaikkoja on jopa 50 henkilölle lisävuoteineen, 9 makuuhuonetta, 70 m2 kokoinen saunaosasto, iso sisäsauna, erillinen rantasauna ja kaksi erähenkistä nuotiopaikkaa. Myös Suuren Huvilan iso keittiö on asiakkaidemme käytössä, koska kokkaus omalla porukalla, omassa rauhassa, on mukavaa puuhaa. Toki pitopalvelumme tarjoilee halutessanne myös kaiken valmiina, ihan kuinka haluatte. Lisäksi Suuren Huvilan isossa pelisalissa vietetään railakkaita peli-iltoja!

Päärakennuksen ja rantasaunan yhteensä lähes 100 m2 kokoiset terassit avautuvat molemmat Aulangonjärven kansallismaisemaan, jonka vastarannalla häämöttää Aulangon näkötorni. Juuri täällä Jean Sibelius sävelsi sielunmaisemassaan. Sijainti Hämeenlinnan Aulangolla lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä, mutta silti poissa hälystä ja melskeestä. Tunti Helsingistä, tunti Tampereelta. 

Kun kaipaat ryhmällesi erähenkistä ja isoa rantahuvilaa kaikilla mukavuuksilla, Aulangon Suuri Huvila on se oikea paikka.

Pyydä tarjous tästä.

Suuren Huvilan salissa on viihtyisä kokoontua, kokoustaa ja viettää iltaa isolla ja pienellä porukalla!

Aulangon Rauhan päärakennus, noin 350 m2 laajuinen Suuri Huvila sijaitsee Aulangonjärven rinteessä alle 50 metriä rantaviivasta. Suuri Huvila palvelee erittäin monipuolisesti useita erilaisia kohderyhmiä; suurista jopa 100 henkilön tapahtumista intiimeihin pienenkin porukan kokoontumisiin ja majoittumiseen. Erityisen hyvin Aulangon Suuri Huvila soveltuu noin 10–40 henkilön majoittumiseen, kokouksiin, virkistys- ja TYKY-tapahtumiin sekä vastaaviin kokoontumisiin.

Suuren Huvilan noin 150 neliön muunneltava pääsali soveltuu hyvin monimuotoisiin tapahtumiin alkaen muutaman henkilön kokouksesta jopa noin 100 henkilön juhlatilaksi, mutta olemme suunnitelleet tilan myös erilaisten ohjelmapalvelujen käyttöön. Lisäksi asiakkaamme voivat järjestää tilassa myös omatoimiset tapahtumansa, parhaaksi katsomallaan tavalla. HUOM: Vuokraamme Aulangon Rauhan Suuren Huvilan aina yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Vuodepaikkoja Suuri Huvila tarjoaa noin 40 yöpyjälle. Noin 150 m2 kokoinen pääsali tarjoaa erähenkisen tunnelman, luonnonläheisen ympäristön sekä Aulangonjärvelle avautuvan huikean kansallismaiseman. Järven takana siintää Aulangon näkötorni, joka on hallinnut maisemaansa vuodesta 1907 asti. Aulangon Rauhan tunnelma kulminoituu juuri tähän.

Suuren Huvilan komea saunaosasto isolla erähenkisellä saunalla ja kahdella pukuhuoneella kruunaa porukan illanvieton ja rennon yhdessäolon!

Aulangon Suuren Huvilan sisäsaunassa kelpaa nauttia löylyistä ja yhdessäolosta!


PÄÄSALI: Suuren Huvilan noin 150 m2 kokoisessa pääsalissa on tilaa jopa 100 henkilölle pitkien pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen siellä olevien vuodesohvien ansiosta. Nukahtaminen hyvässä seurassa on siis sallittua... ;) 4G-tasoinen internet-yhteys toimii rivakasti ja isot taulu-TV:t toimivat televisioina tai kokousnäyttöinä. Pääsalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös Suuren Huvilan isosta saunasta. Terassilta avautuu huikea Aulangon kansallismaisema Aulangonjärven selälle, jonka takaa siintää Aulangon näkötorni.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Suuri Huvila tarjoaa parhaiten 10–40 henkilön yöpyville ryhmille, 8–10 erillisessä makuuhuoneessa sekä lisäksi vuodesohvilla ja lisävuoteilla. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja. Jos ryhmäsi kaipaa vielä enemmän vuodepaikkoja, voit varata koko Aulangon Rauhan alueen käyttöösi, jolloin vuodepaikkoja varavuoteineen löytyy yli 100 henkilön ryhmille.

Aulangon Suuren Huvilan avarassa keittiössä syntyvät herkulliset ruoat isollekin seurueelle!

KEITTIÖ: Astiastot vähintään 50 henkilölle (tarvittaessa lisähinnasta enemmänkin), sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme saavat halutessaan tuoda omat ruuat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, omassa rauhassaan, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut, kaiken täysin valmiina pöytään. 

SAUNAOSASTO, SUIHKUT JA WC-TILAT: Ison saunan lauteille mahtuu kerralla jopa 20 henkilöä, pesuhuoneessa on 2 suihkua ja suora yhteys isolle terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Kaksi pukuhuonetta mahdollistaa isonkin porukan rennon saunomisen ja illanvieton. Vessoja on neljä, jotta isonkin porukan aamutoimet onnistuvat sujuvasti.

KYLPYTYNNYRIT: Kaksi paljua sijaitsevat kumpikin omalla terassillaan, toinen palju päähuvilan terassilla ja toinen palju rantasaunan terassilla. Molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

ERILLINEN RANTASAUNA: Aivan rantaviivan tuntumassa on noin 15 henkilöä vetävä perinteinen rantasauna, mutta tämäkin kaikilla mukavuuksilla! Rantasaunassa on kaksi pukuhuonetta, noin 10 henkilön löylyhuone sekä erillinen WC/suihku. Rantasaunan lauteilta on suora näkymä Aulangonjärven kansallismaisemaan.

PELISALI: Suuren Huvilan pelisalissa vietetään railakkaita pelihetkiä! Pelisali on noin 80 m2 kokoinen sisältäen biljardin, ilmakiekon, pingis-pöydän, pöytäfutiksen, pöytäjääkiekon, tikkataulun ja dartsin. Siis pelisalissa passsa heittää tikkaa sisälläkin, sen ronskit puuseinät ei vähästä pelästy.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Suuri Huvila sijaitsee noin 50 metriä Aulangonjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle. Tiedä vaikka kirjolohen nappaisit pannuun paistumaan tai savustuspönttöön! Talvella Aulangonjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta, pyydä tarjous. Aulangonjärven kalastuksesta saat lisätietoa tästä.

HUOMAUTUS: Vuokraamme Aulangon Rauhan Suuren Huvilan aina yhdelle ryhmälle kerrallaan.

Aulangon Suuren Huvilan pohjapiirros.

Aulangon Suuren Huvilan makuuhuone.

Aulangon Suuren Huvilan rantasaunan löylyhuone.

Aulangon Suuren Huvilan rantasauna.

Aulangon Rauhan kohteiden katuosoite: 
Aulangon Heikkilän tie 168, Hämeenlinna
 


Kuvia Suuresta Huvilasta


footerLogo_Aulangonrauha.pngPuh. 0207 300 888 (klo 10–18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

info@evonluonto.fi    |  www.evonluonto.fi |  www.aulangonrauha.fi